طرز تهیه واویشکا با سیب زمینی و شمالی خوشمزه

واویشکا,واویشکا غذای شمالی,طرز تهیه واویشکا با سیب زمینی,طرز تهیه واویشکا

 یا دستور پخت واویشکا غذای شمالی بسیار خوشمزه از بخش آشپزی

واویشکا انواع مختلقی دارد این واویشکا گوشت چرخ کرده است

میرزا قاسمی

مواد لازم واویشکا

 

گوشت چرخ کرده :¤: نیم کیلو

پیاز سرخ شده :¤: 4 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی رنده شده یا خرد شده :¤: 750 گرم

سیب زمینی نگینی سرخ شده :¤: 4 قاشق غذاخوری

زرشک پلویی :¤: 1 قاشق غذاخوری

انار ترش :¤: یک عدد

ادویه :¤: به میزان لازم

سوپ شیر

طرز تهیه واویشکا

کمی روغن داخل ظرف میریزیم.

واویشکا با برنج مصرف میشود.

پیاز را خیلی ریز خرد نمیکنیم و زیاد هم سرخ نمیکنیم فقط در حد تفت دادن باشد.

پیاز سرخ شده را داخل روغن میریزیم و تفت میدهیم.

مقداری زردچوبه اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم.

داخل این غذا رب اضافه نمیکنیم و فقط از گوجه فرنگی استفاده میکنیم.

گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و با پیاز تفت میدهیم.

به این غذا واویج هم میگویند. واویج یعنی خشک چون این غذا تقریباً خشک است و نباید آبدار باشد.

گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

میتوانیم گوجه فرنگی را قبل از اضافه کردن به مواد، کمی روی حرارت تفت بدهیم.

بعد از اینکه گوجه فرنگی کمی آب انداخت مقداری آب جوش اضافه میکنیم و میگذاریم این آب تبخیر شود و ادویه را هم اضافه میکنیم.

بعد از اینکه آب کمی تبخیر شد و در اواخر کار سیب زمینی و زرشک و دانه های انار را اضافه میکنیم و میگذاریم دو سه جوش بخورد و پخته شود. و آب غذا کاملاً کشیده شود.

مقداری از دانه های انار را برای تزئین نگه میداریم.

این غذا چون مقدار پیازش نسبت به خورشتهای دیگر بیشتر است پس انار و زرشک طعم آن را خیلی ترش نمیکند و پیاز طعم نسبتاً شیرینی به خورشت میدهد.

آموزش آشپزی طرز پخت واویشکا تمام شد نوش جان

طرز تهیه واویشکا با سیب زمینی و شمالی خوشمزه

منطبق با کلیدواژه: