طرز تهیه واویشکا با سیب زمینی و شمالی خوشمزه
یا دستور پخت واویشکا غذای شمالی بسیار خوشمزه از بخش آشپزی
واویشکا انواع مختلقی دارد این واویشکا گوشت چرخ کرده است
گوشت چرخ کرده :¤: نیم کیلو
پیاز سرخ شده :¤: 4 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده یا خرد شده :¤: 750 گرم
سیب زمینی نگینی سرخ شده :¤: 4 قاشق غذاخوری
زرشک پلویی :¤: 1 قاشق غذاخوری
انار ترش :¤: یک عدد
ادویه :¤: به میزان لازم
کمی روغن داخل ظرف میریزیم.
واویشکا با برنج مصرف میشود.
پیاز را خیلی ریز خرد نمیکنیم و زیاد هم سرخ نمیکنیم فقط در حد تفت دادن باشد.
پیاز سرخ شده را داخل روغن میریزیم و تفت میدهیم.
مقداری زردچوبه اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم.
داخل این غذا رب اضافه نمیکنیم و فقط از گوجه فرنگی استفاده میکنیم.
گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و با پیاز تفت میدهیم.
به این غذا واویج هم میگویند. واویج یعنی خشک چون این غذا تقریباً خشک است و نباید آبدار باشد.
گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
میتوانیم گوجه فرنگی را قبل از اضافه کردن به مواد، کمی روی حرارت تفت بدهیم.
بعد از اینکه گوجه فرنگی کمی آب انداخت مقداری آب جوش اضافه میکنیم و میگذاریم این آب تبخیر شود و ادویه را هم اضافه میکنیم.
بعد از اینکه آب کمی تبخیر شد و در اواخر کار سیب زمینی و زرشک و دانه های انار را اضافه میکنیم و میگذاریم دو سه جوش بخورد و پخته شود. و آب غذا کاملاً کشیده شود.
مقداری از دانه های انار را برای تزئین نگه میداریم.
این غذا چون مقدار پیازش نسبت به خورشتهای دیگر بیشتر است پس انار و زرشک طعم آن را خیلی ترش نمیکند و پیاز طعم نسبتاً شیرینی به خورشت میدهد.
آموزش آشپزی طرز پخت واویشکا تمام شد نوش جان
طرز تهیه واویشکا با سیب زمینی و شمالی خوشمزه
منطبق با کلیدواژه: انواع غذا با سیب زمینی دستور پخت غذاهای فانتزی طرز تهیه غذاهای ساده و خوشمزه غذاهای شمالی